Gå videre til hovedindholdet

Sommer med mit bæst

Endnu en sommer hvor jeg giver den gas med få camaroen klar til vejen, og vejret og det hele. Jeg startede med at male fælgene, mit tema med bilen er "murdered out" amerikansk for at det hele skal være sort, og det gik ret meget i vasken. Biltemas gummimaling spermede ud af dåsen i store sorte klatter, og det blev helt vildt grimt. Der må have været en fejl på dysen. Grimt var det ihvertfald.Så det var ret heldigt at Harald Nyborg havde gummimaling også. De kostede 78,- mod biltemas 130,-. Lidt sjovt for de var meget bedre. Så jeg fik myrdet mine fælger ud
1-0 til Harald

Så var der arbejdet med det skjold som sørger for at blæseren blæser kold luft på radiatoren. Den var smadret og jeg havde bestilt en forkert en fra USA, pissedyr, jeg håber jeg kan få den solgt. Så jeg var på den med lim, en gammel spand og zipties.


Mens jeg var i gang med noget køler relateret så fik jeg skiftet kølervæske og renset ud i systemet. Det var vist en god ide:

Ny pcv ventil, nyt benzinfilter, ny pakning i udstødningen, nye gummilister i vinduerne. Det er forøvrigt helt vildt dyrt, men er meget lækkert, en lille detalje som gør en stor forskel. Og nøgle til bagklappen, nu kan den låses af. Optur. Så er der den drilske vakuumlækage, jeg kan høre den, men jeg kan ikke finde den ved at spraye væske, i dag vil jeg prøve med en cigar.

Så har jeg været til bjj her i Holstebro, endelig fik jeg taget mig sammen til det. Det var ret fedt. Et stort flot lokale de har, rigtig gode faciliteter. Og en god træner, og gode mennesker at træne med. Jeg var ret godt med første gang, anden gang rullede jeg kun med dem med farve, og jeg fik en masse tæsk. 

Recap af nye ting:
Havfrue guard. Figur 4 på ben ved knæene, vrik frem og tilbage for at fange en arm til et sweep. Noget Franck rystede ud af ærmet en morgen jeg bare havde en 1:1 rulledate. Forsvar mod armtriangel, tag telefonen og håb på at der er nogen der svarer. Brugte det mod et blåt bælte her i Holstebro, og det virkede, han opgav den, det var så fedt!

Saksekvæler fra ryggen. Hvis han holder begge hænder inde i en triangle, krydse fødderne og tage fat i modstanderens jakke bagpå oppe ved ryggen. Stræk benene. Evt bytte fødderne rundt.

Sweep fra guard, bryde balancen med højre ben, grave højre hånd ind under hans ben. I stedet for armbar, så bruge venstre ben som vægstang og drive hofterne frem til mount.

it's dirty, but a labor of love..

31 grader i skyggen, her den anden dag. I dag er det overskyet, det er tid til at få det gjort færdig.


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hvil i fred min kære ven

Jeg tror ikke på spøgelser, men jeg havde en nagende fornemmelse af at spøgelset på Hillerød 16 var et ondt varsel. I fredags fandt jeg ud af hvad varslet var. På samme tid som jeg ser personen i vejkanten, så ringer en af mine tætteste venner fra min barndom til 1813 fordi han har smerter i brystet. Han dør på hospitalet en uge senere, han var ligesom mig 39 år.

Vi havde kendt hinanden siden 7.ende klasse, hvor jeg skiftede fra en friskole ind til folkeskolen. Han sad et bord foran mig den første skoledag. Så snart læren havde givet lov satte jeg mig ved siden af ham. Vi var begge store tegneseriefans. Senere spillede vi rollespil. Jeg boede hos ham ganske kort efter gymnasiet. Han havde en masse dyr. Jeg kan huske en gang, blev vi nødt til at sove på samme værelse, han havde tit overnattende gæster, og så havde han to flyvende hunde i bur. Jeg sov virkelig dårligt. De fløj hele tiden fra den ene ende af buret til den anden, så sked de lidt, så fløj de videre.

Da jeg boede i Aalborg…

Op og slås

til firmaets sommerfest. Som ellers var rigtig sprød. Det var på et skib der lå ved kaj, og der var kun et toilet hvor døren ikke kunne lukkes. Hele aftenen pisser jeg ud over rælingen, og overlader lokummet til damerne, men efter midnat blir jeg doven. Så det undrer mig meget at døren ikke vil gå op. Jeg konkluderer at døren binder. Der var fri bar og jeg har drukket rom siden kl 21. Så jeg giver døren et rigtig fint front kick. Som en trold af en æske kommer der en ud fra toilettet og slår ud efter mig med venstre. Jeg blokerer slaget med højre underarm, men det er så kraftigt at jeg ryger ned, og han ryger med, og jeg får et slag på højre kæbe, så kommer en kollega og skubber ham væk. Jeg er helt vildt sur og vil melde ham til politiet. Jeg går med en anden kollega på en bar i Nyhavn, han har en vild humor så mit humør er faktisk rigtig godt trods alt da jeg vender næsen hjem.

Næste dag er jeg til judo med Ivan og ruller med min nabo. Jeg er stadig sur, men kommer til at tænke på a…

100 armbøjninger inden frokost

Hvis jeg skal gå normalt, så går det helt vildt langomt. I går var første dag uden piller. Jeg kunne mærke det, men det var til at holde ud. I torsdags kørte jeg fem minutter på crosstrainer uden belastning, og lavede nogle fysioøvelser jeg havde set på nettet, og så tog jeg 100 armbøjninger, blandet med noget mave og ryg. I dag har jeg gået 30 min på crosstrainer og taget 100 armbøjninger. Det går Fremad Ama'r'! FÆST!!

I et stykke tid har jeg haft et trip med mit gamle band Haltefandens musik, specielt den ep der hedder "Glubsk." Jeg har spillet den for Ivan i bilen og han er begyndt at gå rundt at synge titel sangen, til min kones store fortrydelse, "Det er bare en sang skat! Det er jo bare ord." Jeg ville ønske der var flere sange på den ep. Til næste år har bandet 10 års jubilæum, det startede i sommeren 2008. Jeg tænker på at samle alle der har været med i bandet og lave en fest. FÆÆST!

https://haltefanden.bandcamp.com/album/glubsk

Glæder mig for vildt …