Gå videre til hovedindholdet

Sommer med mit bæst

Endnu en sommer hvor jeg giver den gas med få camaroen klar til vejen, og vejret og det hele. Jeg startede med at male fælgene, mit tema med bilen er "murdered out" amerikansk for at det hele skal være sort, og det gik ret meget i vasken. Biltemas gummimaling spermede ud af dåsen i store sorte klatter, og det blev helt vildt grimt. Der må have været en fejl på dysen. Grimt var det ihvertfald.Så det var ret heldigt at Harald Nyborg havde gummimaling også. De kostede 78,- mod biltemas 130,-. Lidt sjovt for de var meget bedre. Så jeg fik myrdet mine fælger ud
1-0 til Harald

Så var der arbejdet med det skjold som sørger for at blæseren blæser kold luft på radiatoren. Den var smadret og jeg havde bestilt en forkert en fra USA, pissedyr, jeg håber jeg kan få den solgt. Så jeg var på den med lim, en gammel spand og zipties.


Mens jeg var i gang med noget køler relateret så fik jeg skiftet kølervæske og renset ud i systemet. Det var vist en god ide:

Ny pcv ventil, nyt benzinfilter, ny pakning i udstødningen, nye gummilister i vinduerne. Det er forøvrigt helt vildt dyrt, men er meget lækkert, en lille detalje som gør en stor forskel. Og nøgle til bagklappen, nu kan den låses af. Optur. Så er der den drilske vakuumlækage, jeg kan høre den, men jeg kan ikke finde den ved at spraye væske, i dag vil jeg prøve med en cigar.

Så har jeg været til bjj her i Holstebro, endelig fik jeg taget mig sammen til det. Det var ret fedt. Et stort flot lokale de har, rigtig gode faciliteter. Og en god træner, og gode mennesker at træne med. Jeg var ret godt med første gang, anden gang rullede jeg kun med dem med farve, og jeg fik en masse tæsk. 

Recap af nye ting:
Havfrue guard. Figur 4 på ben ved knæene, vrik frem og tilbage for at fange en arm til et sweep. Noget Franck rystede ud af ærmet en morgen jeg bare havde en 1:1 rulledate. Forsvar mod armtriangel, tag telefonen og håb på at der er nogen der svarer. Brugte det mod et blåt bælte her i Holstebro, og det virkede, han opgav den, det var så fedt!

Saksekvæler fra ryggen. Hvis han holder begge hænder inde i en triangle, krydse fødderne og tage fat i modstanderens jakke bagpå oppe ved ryggen. Stræk benene. Evt bytte fødderne rundt.

Sweep fra guard, bryde balancen med højre ben, grave højre hånd ind under hans ben. I stedet for armbar, så bruge venstre ben som vægstang og drive hofterne frem til mount.

it's dirty, but a labor of love..

31 grader i skyggen, her den anden dag. I dag er det overskyet, det er tid til at få det gjort færdig.


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Op og slås

til firmaets sommerfest. Som ellers var rigtig sprød. Det var på et skib der lå ved kaj, og der var kun et toilet hvor døren ikke kunne lukkes. Hele aftenen pisser jeg ud over rælingen, og overlader lokummet til damerne, men efter midnat blir jeg doven. Så det undrer mig meget at døren ikke vil gå op. Jeg konkluderer at døren binder. Der var fri bar og jeg har drukket rom siden kl 21. Så jeg giver døren et rigtig fint front kick. Som en trold af en æske kommer der en ud fra toilettet og slår ud efter mig med venstre. Jeg blokerer slaget med højre underarm, men det er så kraftigt at jeg ryger ned, og han ryger med, og jeg får et slag på højre kæbe, så kommer en kollega og skubber ham væk. Jeg er helt vildt sur og vil melde ham til politiet. Jeg går med en anden kollega på en bar i Nyhavn, han har en vild humor så mit humør er faktisk rigtig godt trods alt da jeg vender næsen hjem.

Næste dag er jeg til judo med Ivan og ruller med min nabo. Jeg er stadig sur, men kommer til at tænke på a…

Oliefilter fail

Frida er til yoga, den lille sover, og den store er i skole. Jeg var på arbejde i 36 timer i går og i forgårs, så jeg er lidt basket. Kaffe er en dejlig ting.

Det hele endte i kaos med camaroen, jeg kunne ikke få oliefilteret af! Sidst jeg havde fat i det oliefilter var dengang jeg havde besøg af min ven Stefan der døde sidste år. Den oliefilter tang jeg havde fra thansen gik i stykker, og jeg besluttede at lade oliefilteret sidde, og bare skifte olien. Vi havde tømmermænd, og det var ikke så sjovt at ligge ned på det kolde betongulv. Jeg havde en anden oliefilter remedie fra biltema, en kæde som man spænder rundt om oliefilteret, og så en skrue man strammer på. Den holdt! Men det gjorde filteret ikke. Så ville jeg hæve bilen i begge ender for at få mere plads, forhjulene er på ramper og jeg ville sætte bukke under bagenden. Fåårk det var dumt. Midt i det hele ringer min faster der spørger om hvornår vi kommer fordi hun har en lammesteg i ovnen. Så glider bilen ned, og venstre sides g…

Strips og chokes

Det er bare en helt igennem fed påskeferie indtil nu. Vi kørte i går, jeg nåede stå op træning til BJJ (6:30 stadig helt mørkt i Kbh) og så kom vi herover, og en hurtig tur i rema 1000, efter lækre ribs og en vin der hedder kærlighed på swahili.

I dag sov pigerne  længe. Jeg var ude og skrue før jeg fik morgemad. Sidst jeg forlod Camaroen kunne jeg ikke få den til at starte, men jeg brugte min Haynes manuals Troubleshooter, og med Ivans hjælp fik vi den til at starte. Det er noget med at choke pladen ikke lukker helt, jeg skal dykke mere ned i problemet, og jeg skal nok have den karburator helt af og serviceret.

Jeg gik videre med midterkonsollen, som var en brise at få af, men er en rigtig kælling at få på igen. Jeg sætter den på igen med strips og havde et rigtig ziptie moment, med det midterkonsol.

Den rå og thrashede stil Verdens mest maskuline gearknop. Den får andre gearstænger til at føles som forvoksede klitorisser.
Så var vi ude og se på en ny pisk, Frida brokker sig konstant o…