Gå videre til hovedindholdet

Latiti og lamanjas

2018s sommer er bare den bedste nogensinde! Jeg tør godt jinxe det nu med 5 dage tilbage af min sommerferie, selv hvis det begyndte at regne fra nu af, ville jeg være glad.

I går var jeg ude hos min far og fabrikerer et skjold til hans gamle kompressor, så at hverken jeg eller Ivan eller nogen får fingrene hugget af. Jeg synes virkelig det er sjovt at lave noget med stål og jern. Hvis jeg skulle tage livet om ville jeg være smed eller mekaniker, men det er også rart at gå og hygge sig med det. Det var så varmt at jeg kun kunne holde ud i to-tre timer. Jeg tør ikke gøre det uden lange ærmer og bukser, så jeg er ikke færdig endnu, men godt begyndt er halvt fuldendt. Det var min plan at komme ud på stranden og rulle om aftenen, men jeg var simpelthen så træt da jeg kom tilbage til Kbh, at det ikke blev til noget.

Så har Ivan og mig sovet i telt på fælleden, det var meningen at vi skulle have bagt snobrød på bål, men det må blive en anden gang det ikke er så tørt. Lavede snobrødsdejen om til en pizza som vi spiste hjemme. Det var noget af det mest hyggelige, vi så solnedgang og klappede får. Ivan snittede pinde om til totemdyr, og våben som vi kunne forsvare os med. Totemmerne (?) hed Latiti, og våbenene hed Lamanjas. Elsker hans fantasi.

Skal bare have et bedre liggeunderlag, og soveposer vil også være godt. Jeg lå med min vinterdyne som en hotdog på siden, og da det blev morgen var jeg helt færdig, tog en tre timers lur da vi kom hjem igen.

Lille Aine har været i svømmehal for første gang, den pige er simpelthen vores allesammen glad i låget maskot. Alle forældre synes sikkert det om deres børn, men jeg synes hun er god til at kommunikerer, man kan lige som høre eller se hvad hun vil. Hun græder på en helt speciel måde når hun vil have mælk fx.
Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Op og slås

til firmaets sommerfest. Som ellers var rigtig sprød. Det var på et skib der lå ved kaj, og der var kun et toilet hvor døren ikke kunne lukkes. Hele aftenen pisser jeg ud over rælingen, og overlader lokummet til damerne, men efter midnat blir jeg doven. Så det undrer mig meget at døren ikke vil gå op. Jeg konkluderer at døren binder. Der var fri bar og jeg har drukket rom siden kl 21. Så jeg giver døren et rigtig fint front kick. Som en trold af en æske kommer der en ud fra toilettet og slår ud efter mig med venstre. Jeg blokerer slaget med højre underarm, men det er så kraftigt at jeg ryger ned, og han ryger med, og jeg får et slag på højre kæbe, så kommer en kollega og skubber ham væk. Jeg er helt vildt sur og vil melde ham til politiet. Jeg går med en anden kollega på en bar i Nyhavn, han har en vild humor så mit humør er faktisk rigtig godt trods alt da jeg vender næsen hjem.

Næste dag er jeg til judo med Ivan og ruller med min nabo. Jeg er stadig sur, men kommer til at tænke på a…

Oliefilter fail

Frida er til yoga, den lille sover, og den store er i skole. Jeg var på arbejde i 36 timer i går og i forgårs, så jeg er lidt basket. Kaffe er en dejlig ting.

Det hele endte i kaos med camaroen, jeg kunne ikke få oliefilteret af! Sidst jeg havde fat i det oliefilter var dengang jeg havde besøg af min ven Stefan der døde sidste år. Den oliefilter tang jeg havde fra thansen gik i stykker, og jeg besluttede at lade oliefilteret sidde, og bare skifte olien. Vi havde tømmermænd, og det var ikke så sjovt at ligge ned på det kolde betongulv. Jeg havde en anden oliefilter remedie fra biltema, en kæde som man spænder rundt om oliefilteret, og så en skrue man strammer på. Den holdt! Men det gjorde filteret ikke. Så ville jeg hæve bilen i begge ender for at få mere plads, forhjulene er på ramper og jeg ville sætte bukke under bagenden. Fåårk det var dumt. Midt i det hele ringer min faster der spørger om hvornår vi kommer fordi hun har en lammesteg i ovnen. Så glider bilen ned, og venstre sides g…

Strips og chokes

Det er bare en helt igennem fed påskeferie indtil nu. Vi kørte i går, jeg nåede stå op træning til BJJ (6:30 stadig helt mørkt i Kbh) og så kom vi herover, og en hurtig tur i rema 1000, efter lækre ribs og en vin der hedder kærlighed på swahili.

I dag sov pigerne  længe. Jeg var ude og skrue før jeg fik morgemad. Sidst jeg forlod Camaroen kunne jeg ikke få den til at starte, men jeg brugte min Haynes manuals Troubleshooter, og med Ivans hjælp fik vi den til at starte. Det er noget med at choke pladen ikke lukker helt, jeg skal dykke mere ned i problemet, og jeg skal nok have den karburator helt af og serviceret.

Jeg gik videre med midterkonsollen, som var en brise at få af, men er en rigtig kælling at få på igen. Jeg sætter den på igen med strips og havde et rigtig ziptie moment, med det midterkonsol.

Den rå og thrashede stil Verdens mest maskuline gearknop. Den får andre gearstænger til at føles som forvoksede klitorisser.
Så var vi ude og se på en ny pisk, Frida brokker sig konstant o…