Gå videre til hovedindholdet

Latiti og lamanjas

2018s sommer er bare den bedste nogensinde! Jeg tør godt jinxe det nu med 5 dage tilbage af min sommerferie, selv hvis det begyndte at regne fra nu af, ville jeg være glad.

I går var jeg ude hos min far og fabrikerer et skjold til hans gamle kompressor, så at hverken jeg eller Ivan eller nogen får fingrene hugget af. Jeg synes virkelig det er sjovt at lave noget med stål og jern. Hvis jeg skulle tage livet om ville jeg være smed eller mekaniker, men det er også rart at gå og hygge sig med det. Det var så varmt at jeg kun kunne holde ud i to-tre timer. Jeg tør ikke gøre det uden lange ærmer og bukser, så jeg er ikke færdig endnu, men godt begyndt er halvt fuldendt. Det var min plan at komme ud på stranden og rulle om aftenen, men jeg var simpelthen så træt da jeg kom tilbage til Kbh, at det ikke blev til noget.

Så har Ivan og mig sovet i telt på fælleden, det var meningen at vi skulle have bagt snobrød på bål, men det må blive en anden gang det ikke er så tørt. Lavede snobrødsdejen om til en pizza som vi spiste hjemme. Det var noget af det mest hyggelige, vi så solnedgang og klappede får. Ivan snittede pinde om til totemdyr, og våben som vi kunne forsvare os med. Totemmerne (?) hed Latiti, og våbenene hed Lamanjas. Elsker hans fantasi.

Skal bare have et bedre liggeunderlag, og soveposer vil også være godt. Jeg lå med min vinterdyne som en hotdog på siden, og da det blev morgen var jeg helt færdig, tog en tre timers lur da vi kom hjem igen.

Lille Aine har været i svømmehal for første gang, den pige er simpelthen vores allesammen glad i låget maskot. Alle forældre synes sikkert det om deres børn, men jeg synes hun er god til at kommunikerer, man kan lige som høre eller se hvad hun vil. Hun græder på en helt speciel måde når hun vil have mælk fx.
Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hvil i fred min kære ven

Jeg tror ikke på spøgelser, men jeg havde en nagende fornemmelse af at spøgelset på Hillerød 16 var et ondt varsel. I fredags fandt jeg ud af hvad varslet var. På samme tid som jeg ser personen i vejkanten, så ringer en af mine tætteste venner fra min barndom til 1813 fordi han har smerter i brystet. Han dør på hospitalet en uge senere, han var ligesom mig 39 år.

Vi havde kendt hinanden siden 7.ende klasse, hvor jeg skiftede fra en friskole ind til folkeskolen. Han sad et bord foran mig den første skoledag. Så snart læren havde givet lov satte jeg mig ved siden af ham. Vi var begge store tegneseriefans. Senere spillede vi rollespil. Jeg boede hos ham ganske kort efter gymnasiet. Han havde en masse dyr. Jeg kan huske en gang, blev vi nødt til at sove på samme værelse, han havde tit overnattende gæster, og så havde han to flyvende hunde i bur. Jeg sov virkelig dårligt. De fløj hele tiden fra den ene ende af buret til den anden, så sked de lidt, så fløj de videre.

Da jeg boede i Aalborg…

Op og slås

til firmaets sommerfest. Som ellers var rigtig sprød. Det var på et skib der lå ved kaj, og der var kun et toilet hvor døren ikke kunne lukkes. Hele aftenen pisser jeg ud over rælingen, og overlader lokummet til damerne, men efter midnat blir jeg doven. Så det undrer mig meget at døren ikke vil gå op. Jeg konkluderer at døren binder. Der var fri bar og jeg har drukket rom siden kl 21. Så jeg giver døren et rigtig fint front kick. Som en trold af en æske kommer der en ud fra toilettet og slår ud efter mig med venstre. Jeg blokerer slaget med højre underarm, men det er så kraftigt at jeg ryger ned, og han ryger med, og jeg får et slag på højre kæbe, så kommer en kollega og skubber ham væk. Jeg er helt vildt sur og vil melde ham til politiet. Jeg går med en anden kollega på en bar i Nyhavn, han har en vild humor så mit humør er faktisk rigtig godt trods alt da jeg vender næsen hjem.

Næste dag er jeg til judo med Ivan og ruller med min nabo. Jeg er stadig sur, men kommer til at tænke på a…

100 armbøjninger inden frokost

Hvis jeg skal gå normalt, så går det helt vildt langomt. I går var første dag uden piller. Jeg kunne mærke det, men det var til at holde ud. I torsdags kørte jeg fem minutter på crosstrainer uden belastning, og lavede nogle fysioøvelser jeg havde set på nettet, og så tog jeg 100 armbøjninger, blandet med noget mave og ryg. I dag har jeg gået 30 min på crosstrainer og taget 100 armbøjninger. Det går Fremad Ama'r'! FÆST!!

I et stykke tid har jeg haft et trip med mit gamle band Haltefandens musik, specielt den ep der hedder "Glubsk." Jeg har spillet den for Ivan i bilen og han er begyndt at gå rundt at synge titel sangen, til min kones store fortrydelse, "Det er bare en sang skat! Det er jo bare ord." Jeg ville ønske der var flere sange på den ep. Til næste år har bandet 10 års jubilæum, det startede i sommeren 2008. Jeg tænker på at samle alle der har været med i bandet og lave en fest. FÆÆST!

https://haltefanden.bandcamp.com/album/glubsk

Glæder mig for vildt …