Gå videre til hovedindholdet

Vold og magt

Er lige kommet hjem fra formiddagsrul, og det var simpelthen så fedt, det var lige hvad jeg trængte til. Der var ild i mig, jeg fik brændt en masse energi af på den gode måde. Har savnet det, fik kun trænet en gang i sidste uge, og kommer også kun i dag den her uge, men jeg skal også hen og træne i aften.

Måske kan jeg få et super billigt abonnement til fitnessworld gennem arbejdet, hvis det går igennem, så kan jeg få gennemført min plan om at supplerer jiu-jitsu med yoga og styrketræning.

Arbejdet har været rigtig hårdt på det seneste. De sidste 18 måneder har jeg kun lavet to magtanvendelser, indtil her i sidste uge, nu er jeg oppe på seks. :-(

Jeg blev også suckerpunched lige i fjæset. Den pågældende beboer kom hen og ville have et kram, og jeg anede ikke uråd. Der havde været stille og roligt hele dagen og kl. var 16.00. Smask! Klør fem lige i mit ansigt. Den uadreagerende adfærd blev ved og 1½ time senere blev jeg nødt til at lægge vedkommende ned på maven og holde fast i samarbejde med en kollega.

Jeg har besluttet at snakke med den psykolog vi har gennem vores sundhedsforsikring fordi det har påvirket mit humør i negativ grad, men at rulle i dag har virkelig hjulpet på det må jeg sige.

Nå ikke nok med at jeg bliver slået på, på arbejde, SKAT og postnord mobber mig også. Den midlertidige nummerplade som jeg har bestilt er ikke kommet. De var så flinke at ringe. Det er noget lort for jeg kan ikke nå at hente den i morgen, og vi skulle have taget afsted til Jylland i morgen. Jeg har lidt lyst til at sige fuck det, og så må jeg lade være med at roadteste "Tordenbæst" og bare køre hen på den parkeringsplads i nærheden og trille lidt for at se om alt virker som det skal.

Så skulle jeg også betale 191,- for det wiring diagram, jeg havde bestilt. 31,- i told og moms og 160,- i gebyr. Det er sgu da at bolle folk i røven ved højlys dag.

Nå, her er den video jeg ikke kunne få til at virke i sidste blog, nu håber jeg det virker:


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Op og slås

til firmaets sommerfest. Som ellers var rigtig sprød. Det var på et skib der lå ved kaj, og der var kun et toilet hvor døren ikke kunne lukkes. Hele aftenen pisser jeg ud over rælingen, og overlader lokummet til damerne, men efter midnat blir jeg doven. Så det undrer mig meget at døren ikke vil gå op. Jeg konkluderer at døren binder. Der var fri bar og jeg har drukket rom siden kl 21. Så jeg giver døren et rigtig fint front kick. Som en trold af en æske kommer der en ud fra toilettet og slår ud efter mig med venstre. Jeg blokerer slaget med højre underarm, men det er så kraftigt at jeg ryger ned, og han ryger med, og jeg får et slag på højre kæbe, så kommer en kollega og skubber ham væk. Jeg er helt vildt sur og vil melde ham til politiet. Jeg går med en anden kollega på en bar i Nyhavn, han har en vild humor så mit humør er faktisk rigtig godt trods alt da jeg vender næsen hjem.

Næste dag er jeg til judo med Ivan og ruller med min nabo. Jeg er stadig sur, men kommer til at tænke på a…

Oliefilter fail

Frida er til yoga, den lille sover, og den store er i skole. Jeg var på arbejde i 36 timer i går og i forgårs, så jeg er lidt basket. Kaffe er en dejlig ting.

Det hele endte i kaos med camaroen, jeg kunne ikke få oliefilteret af! Sidst jeg havde fat i det oliefilter var dengang jeg havde besøg af min ven Stefan der døde sidste år. Den oliefilter tang jeg havde fra thansen gik i stykker, og jeg besluttede at lade oliefilteret sidde, og bare skifte olien. Vi havde tømmermænd, og det var ikke så sjovt at ligge ned på det kolde betongulv. Jeg havde en anden oliefilter remedie fra biltema, en kæde som man spænder rundt om oliefilteret, og så en skrue man strammer på. Den holdt! Men det gjorde filteret ikke. Så ville jeg hæve bilen i begge ender for at få mere plads, forhjulene er på ramper og jeg ville sætte bukke under bagenden. Fåårk det var dumt. Midt i det hele ringer min faster der spørger om hvornår vi kommer fordi hun har en lammesteg i ovnen. Så glider bilen ned, og venstre sides g…

Strips og chokes

Det er bare en helt igennem fed påskeferie indtil nu. Vi kørte i går, jeg nåede stå op træning til BJJ (6:30 stadig helt mørkt i Kbh) og så kom vi herover, og en hurtig tur i rema 1000, efter lækre ribs og en vin der hedder kærlighed på swahili.

I dag sov pigerne  længe. Jeg var ude og skrue før jeg fik morgemad. Sidst jeg forlod Camaroen kunne jeg ikke få den til at starte, men jeg brugte min Haynes manuals Troubleshooter, og med Ivans hjælp fik vi den til at starte. Det er noget med at choke pladen ikke lukker helt, jeg skal dykke mere ned i problemet, og jeg skal nok have den karburator helt af og serviceret.

Jeg gik videre med midterkonsollen, som var en brise at få af, men er en rigtig kælling at få på igen. Jeg sætter den på igen med strips og havde et rigtig ziptie moment, med det midterkonsol.

Den rå og thrashede stil Verdens mest maskuline gearknop. Den får andre gearstænger til at føles som forvoksede klitorisser.
Så var vi ude og se på en ny pisk, Frida brokker sig konstant o…