Gå videre til hovedindholdet

Vold og magt

Er lige kommet hjem fra formiddagsrul, og det var simpelthen så fedt, det var lige hvad jeg trængte til. Der var ild i mig, jeg fik brændt en masse energi af på den gode måde. Har savnet det, fik kun trænet en gang i sidste uge, og kommer også kun i dag den her uge, men jeg skal også hen og træne i aften.

Måske kan jeg få et super billigt abonnement til fitnessworld gennem arbejdet, hvis det går igennem, så kan jeg få gennemført min plan om at supplerer jiu-jitsu med yoga og styrketræning.

Arbejdet har været rigtig hårdt på det seneste. De sidste 18 måneder har jeg kun lavet to magtanvendelser, indtil her i sidste uge, nu er jeg oppe på seks. :-(

Jeg blev også suckerpunched lige i fjæset. Den pågældende beboer kom hen og ville have et kram, og jeg anede ikke uråd. Der havde været stille og roligt hele dagen og kl. var 16.00. Smask! Klør fem lige i mit ansigt. Den uadreagerende adfærd blev ved og 1½ time senere blev jeg nødt til at lægge vedkommende ned på maven og holde fast i samarbejde med en kollega.

Jeg har besluttet at snakke med den psykolog vi har gennem vores sundhedsforsikring fordi det har påvirket mit humør i negativ grad, men at rulle i dag har virkelig hjulpet på det må jeg sige.

Nå ikke nok med at jeg bliver slået på, på arbejde, SKAT og postnord mobber mig også. Den midlertidige nummerplade som jeg har bestilt er ikke kommet. De var så flinke at ringe. Det er noget lort for jeg kan ikke nå at hente den i morgen, og vi skulle have taget afsted til Jylland i morgen. Jeg har lidt lyst til at sige fuck det, og så må jeg lade være med at roadteste "Tordenbæst" og bare køre hen på den parkeringsplads i nærheden og trille lidt for at se om alt virker som det skal.

Så skulle jeg også betale 191,- for det wiring diagram, jeg havde bestilt. 31,- i told og moms og 160,- i gebyr. Det er sgu da at bolle folk i røven ved højlys dag.

Nå, her er den video jeg ikke kunne få til at virke i sidste blog, nu håber jeg det virker:


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hvil i fred min kære ven

Jeg tror ikke på spøgelser, men jeg havde en nagende fornemmelse af at spøgelset på Hillerød 16 var et ondt varsel. I fredags fandt jeg ud af hvad varslet var. På samme tid som jeg ser personen i vejkanten, så ringer en af mine tætteste venner fra min barndom til 1813 fordi han har smerter i brystet. Han dør på hospitalet en uge senere, han var ligesom mig 39 år.

Vi havde kendt hinanden siden 7.ende klasse, hvor jeg skiftede fra en friskole ind til folkeskolen. Han sad et bord foran mig den første skoledag. Så snart læren havde givet lov satte jeg mig ved siden af ham. Vi var begge store tegneseriefans. Senere spillede vi rollespil. Jeg boede hos ham ganske kort efter gymnasiet. Han havde en masse dyr. Jeg kan huske en gang, blev vi nødt til at sove på samme værelse, han havde tit overnattende gæster, og så havde han to flyvende hunde i bur. Jeg sov virkelig dårligt. De fløj hele tiden fra den ene ende af buret til den anden, så sked de lidt, så fløj de videre.

Da jeg boede i Aalborg…

Op og slås

til firmaets sommerfest. Som ellers var rigtig sprød. Det var på et skib der lå ved kaj, og der var kun et toilet hvor døren ikke kunne lukkes. Hele aftenen pisser jeg ud over rælingen, og overlader lokummet til damerne, men efter midnat blir jeg doven. Så det undrer mig meget at døren ikke vil gå op. Jeg konkluderer at døren binder. Der var fri bar og jeg har drukket rom siden kl 21. Så jeg giver døren et rigtig fint front kick. Som en trold af en æske kommer der en ud fra toilettet og slår ud efter mig med venstre. Jeg blokerer slaget med højre underarm, men det er så kraftigt at jeg ryger ned, og han ryger med, og jeg får et slag på højre kæbe, så kommer en kollega og skubber ham væk. Jeg er helt vildt sur og vil melde ham til politiet. Jeg går med en anden kollega på en bar i Nyhavn, han har en vild humor så mit humør er faktisk rigtig godt trods alt da jeg vender næsen hjem.

Næste dag er jeg til judo med Ivan og ruller med min nabo. Jeg er stadig sur, men kommer til at tænke på a…

100 armbøjninger inden frokost

Hvis jeg skal gå normalt, så går det helt vildt langomt. I går var første dag uden piller. Jeg kunne mærke det, men det var til at holde ud. I torsdags kørte jeg fem minutter på crosstrainer uden belastning, og lavede nogle fysioøvelser jeg havde set på nettet, og så tog jeg 100 armbøjninger, blandet med noget mave og ryg. I dag har jeg gået 30 min på crosstrainer og taget 100 armbøjninger. Det går Fremad Ama'r'! FÆST!!

I et stykke tid har jeg haft et trip med mit gamle band Haltefandens musik, specielt den ep der hedder "Glubsk." Jeg har spillet den for Ivan i bilen og han er begyndt at gå rundt at synge titel sangen, til min kones store fortrydelse, "Det er bare en sang skat! Det er jo bare ord." Jeg ville ønske der var flere sange på den ep. Til næste år har bandet 10 års jubilæum, det startede i sommeren 2008. Jeg tænker på at samle alle der har været med i bandet og lave en fest. FÆÆST!

https://haltefanden.bandcamp.com/album/glubsk

Glæder mig for vildt …