Gå videre til hovedindholdet

Benzinpumpens kamp

Hooka hey, i dag er en god dag at dø.

"Tordenbæst" var flad på højre baghjul, hvilket var rigtig meget "aarrrgh, knep verden forlæns og sidelæns," men der var ikke så meget at gøre, jeg sprøjtede den til med sæbevand men kunne ikke finde nogle bobler, men der var nogle mistænkelige huller, jeg tog den hen et sted, og den boblede fra kanten, og fik den fedtet ind, kanten altså. (Du er så pervers det er helt utroligt)

Så var det benzinpumpens tur, jeg kom sent i gang fordi der var så meget andet der skulle ordnes. Det blev en lang og episk kamp. Jeg kunne ikke få exit røret af. Den sad fast som var det nobodys business. Jeg havde det strippede bremserør i klar erindring. Til sidst sad nøglen fast som var den limet på. Så trak jeg vejret dybt og tænkte på jiu-jitsu, hvis det ikke virker den ene vej, så prøv den anden vej. Skruede de andre skruer ud, og måtte klippe gummi slangen, tage røret af ved karburatoren, og så havde jeg endelig pumpen af med en nøgle og et langt benzinrør der sad fast. Fik nøglen af, og måtte skrue pumpen på igen for at få røret af. Som at cykle til Roskilde men gå til Slagelse først.

Det var godt jeg havde en værktøjhenter og en ølassistent, Det bedste i livet er at have en søn. Men fårk det føles også awesome at det endelige virkede til sidst, og nu kan Camaroen starte uden først at skulle have en snaps. Det var lige nøjagtig derfor jeg købte den bunke problemer til at at starte med.Ellers har jeg gjort rent inde i kabinen som er virkelig nasty. Det arbejde fortsætter i morgen, og så skal vi i vandland. Bedste store bededagsferie nogensinde.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hvil i fred min kære ven

Jeg tror ikke på spøgelser, men jeg havde en nagende fornemmelse af at spøgelset på Hillerød 16 var et ondt varsel. I fredags fandt jeg ud af hvad varslet var. På samme tid som jeg ser personen i vejkanten, så ringer en af mine tætteste venner fra min barndom til 1813 fordi han har smerter i brystet. Han dør på hospitalet en uge senere, han var ligesom mig 39 år.

Vi havde kendt hinanden siden 7.ende klasse, hvor jeg skiftede fra en friskole ind til folkeskolen. Han sad et bord foran mig den første skoledag. Så snart læren havde givet lov satte jeg mig ved siden af ham. Vi var begge store tegneseriefans. Senere spillede vi rollespil. Jeg boede hos ham ganske kort efter gymnasiet. Han havde en masse dyr. Jeg kan huske en gang, blev vi nødt til at sove på samme værelse, han havde tit overnattende gæster, og så havde han to flyvende hunde i bur. Jeg sov virkelig dårligt. De fløj hele tiden fra den ene ende af buret til den anden, så sked de lidt, så fløj de videre.

Da jeg boede i Aalborg…

Spøgelse på rute 16?

Det mest uhyggelig jeg har oplevet var her i tordags. Jeg kørte hjem fra arbejde i Hillerød, kl. var lidt over 22.00. Det var i starten af den strækning hvor man må køre 110 km/t, og så ser jeg en person der står på autoværnet med ryggen til vejen. Jeg stopper bilen og sætter katastrofeblinket til. Der er helt sort undtagen når der kører en bil forbi. Jeg har bare min telefon, og jeg har ikke den der app mere med lygte i. Det er ikke til at beregne hvor det var, jeg kan se at der er 4-5m ned og der er nogle s-togsspor 10-20 meter væk. Jeg kalder men der er ikke noget svar. Jeg bliver ret utryg ved at være i nødsporet, når bilerne kører forbi kommer der sådan et lufttryk. Jeg går tilbage til min bil og ringer til myndighederne. De ville ikke gøre noget ved det. Fair nok.

I går kørte jeg forbi det i dagslys. Jeg kunne se at jeg slet ikke har været i nærheden af der hvor han har stået, jeg er kørt langt forbi. Den nat kørte jeg 110. Man bevæger sig langt med den fart. Frida mener at det …

jul med forstuvet knæ

Det har været en rigtig dejlig juleaften i går. Jul er cool synes jeg. Der var engang jeg ikke kunne lide det, og synes det var lidt en belastning, men Ivans entusiasme er meget smittende. Jeg var så uheldig at forstuve mit knæ lillejuleaftensdag, så alt er forgået i snegle tempo, men det lykkedes mig at lave julemaden fuldstændig on fleek.

Jeg var nede og træne og rullede med en jeg ikke kendte så godt. Jeg fik ryggen og han tappede fordi jeg havde benene rundt om ham i en bodytriangel, og det var ikke lige den submission jeg havde ønsket i julegave, så da jeg fik ryggen igen koncentrerede jeg mig om at få fat i hans krave så jeg kunne lave en flitsbue, og så glemte jeg alt om mine fødder, og så de blevet krysset og han får dem i en fodlås, jeg når lige at tænke at den fodlås ikke sidder så godt og jeg sagtens kan komme fri, og så kommer der sådan en mudret ploppende lyd, og så gør det nas! Og der skal købes ind, hentes juletræ, mor skal hentes osv. fårk!

Men det blev alligevel jul, …