Gå videre til hovedindholdet

Benzinpumpens kamp

Hooka hey, i dag er en god dag at dø.

"Tordenbæst" var flad på højre baghjul, hvilket var rigtig meget "aarrrgh, knep verden forlæns og sidelæns," men der var ikke så meget at gøre, jeg sprøjtede den til med sæbevand men kunne ikke finde nogle bobler, men der var nogle mistænkelige huller, jeg tog den hen et sted, og den boblede fra kanten, og fik den fedtet ind, kanten altså. (Du er så pervers det er helt utroligt)

Så var det benzinpumpens tur, jeg kom sent i gang fordi der var så meget andet der skulle ordnes. Det blev en lang og episk kamp. Jeg kunne ikke få exit røret af. Den sad fast som var det nobodys business. Jeg havde det strippede bremserør i klar erindring. Til sidst sad nøglen fast som var den limet på. Så trak jeg vejret dybt og tænkte på jiu-jitsu, hvis det ikke virker den ene vej, så prøv den anden vej. Skruede de andre skruer ud, og måtte klippe gummi slangen, tage røret af ved karburatoren, og så havde jeg endelig pumpen af med en nøgle og et langt benzinrør der sad fast. Fik nøglen af, og måtte skrue pumpen på igen for at få røret af. Som at cykle til Roskilde men gå til Slagelse først.

Det var godt jeg havde en værktøjhenter og en ølassistent, Det bedste i livet er at have en søn. Men fårk det føles også awesome at det endelige virkede til sidst, og nu kan Camaroen starte uden først at skulle have en snaps. Det var lige nøjagtig derfor jeg købte den bunke problemer til at at starte med.Ellers har jeg gjort rent inde i kabinen som er virkelig nasty. Det arbejde fortsætter i morgen, og så skal vi i vandland. Bedste store bededagsferie nogensinde.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Op og slås

til firmaets sommerfest. Som ellers var rigtig sprød. Det var på et skib der lå ved kaj, og der var kun et toilet hvor døren ikke kunne lukkes. Hele aftenen pisser jeg ud over rælingen, og overlader lokummet til damerne, men efter midnat blir jeg doven. Så det undrer mig meget at døren ikke vil gå op. Jeg konkluderer at døren binder. Der var fri bar og jeg har drukket rom siden kl 21. Så jeg giver døren et rigtig fint front kick. Som en trold af en æske kommer der en ud fra toilettet og slår ud efter mig med venstre. Jeg blokerer slaget med højre underarm, men det er så kraftigt at jeg ryger ned, og han ryger med, og jeg får et slag på højre kæbe, så kommer en kollega og skubber ham væk. Jeg er helt vildt sur og vil melde ham til politiet. Jeg går med en anden kollega på en bar i Nyhavn, han har en vild humor så mit humør er faktisk rigtig godt trods alt da jeg vender næsen hjem.

Næste dag er jeg til judo med Ivan og ruller med min nabo. Jeg er stadig sur, men kommer til at tænke på a…

Oliefilter fail

Frida er til yoga, den lille sover, og den store er i skole. Jeg var på arbejde i 36 timer i går og i forgårs, så jeg er lidt basket. Kaffe er en dejlig ting.

Det hele endte i kaos med camaroen, jeg kunne ikke få oliefilteret af! Sidst jeg havde fat i det oliefilter var dengang jeg havde besøg af min ven Stefan der døde sidste år. Den oliefilter tang jeg havde fra thansen gik i stykker, og jeg besluttede at lade oliefilteret sidde, og bare skifte olien. Vi havde tømmermænd, og det var ikke så sjovt at ligge ned på det kolde betongulv. Jeg havde en anden oliefilter remedie fra biltema, en kæde som man spænder rundt om oliefilteret, og så en skrue man strammer på. Den holdt! Men det gjorde filteret ikke. Så ville jeg hæve bilen i begge ender for at få mere plads, forhjulene er på ramper og jeg ville sætte bukke under bagenden. Fåårk det var dumt. Midt i det hele ringer min faster der spørger om hvornår vi kommer fordi hun har en lammesteg i ovnen. Så glider bilen ned, og venstre sides g…

Strips og chokes

Det er bare en helt igennem fed påskeferie indtil nu. Vi kørte i går, jeg nåede stå op træning til BJJ (6:30 stadig helt mørkt i Kbh) og så kom vi herover, og en hurtig tur i rema 1000, efter lækre ribs og en vin der hedder kærlighed på swahili.

I dag sov pigerne  længe. Jeg var ude og skrue før jeg fik morgemad. Sidst jeg forlod Camaroen kunne jeg ikke få den til at starte, men jeg brugte min Haynes manuals Troubleshooter, og med Ivans hjælp fik vi den til at starte. Det er noget med at choke pladen ikke lukker helt, jeg skal dykke mere ned i problemet, og jeg skal nok have den karburator helt af og serviceret.

Jeg gik videre med midterkonsollen, som var en brise at få af, men er en rigtig kælling at få på igen. Jeg sætter den på igen med strips og havde et rigtig ziptie moment, med det midterkonsol.

Den rå og thrashede stil Verdens mest maskuline gearknop. Den får andre gearstænger til at føles som forvoksede klitorisser.
Så var vi ude og se på en ny pisk, Frida brokker sig konstant o…