Gå videre til hovedindholdet

Benzinpumpens kamp

Hooka hey, i dag er en god dag at dø.

"Tordenbæst" var flad på højre baghjul, hvilket var rigtig meget "aarrrgh, knep verden forlæns og sidelæns," men der var ikke så meget at gøre, jeg sprøjtede den til med sæbevand men kunne ikke finde nogle bobler, men der var nogle mistænkelige huller, jeg tog den hen et sted, og den boblede fra kanten, og fik den fedtet ind, kanten altså. (Du er så pervers det er helt utroligt)

Så var det benzinpumpens tur, jeg kom sent i gang fordi der var så meget andet der skulle ordnes. Det blev en lang og episk kamp. Jeg kunne ikke få exit røret af. Den sad fast som var det nobodys business. Jeg havde det strippede bremserør i klar erindring. Til sidst sad nøglen fast som var den limet på. Så trak jeg vejret dybt og tænkte på jiu-jitsu, hvis det ikke virker den ene vej, så prøv den anden vej. Skruede de andre skruer ud, og måtte klippe gummi slangen, tage røret af ved karburatoren, og så havde jeg endelig pumpen af med en nøgle og et langt benzinrør der sad fast. Fik nøglen af, og måtte skrue pumpen på igen for at få røret af. Som at cykle til Roskilde men gå til Slagelse først.

Det var godt jeg havde en værktøjhenter og en ølassistent, Det bedste i livet er at have en søn. Men fårk det føles også awesome at det endelige virkede til sidst, og nu kan Camaroen starte uden først at skulle have en snaps. Det var lige nøjagtig derfor jeg købte den bunke problemer til at at starte med.Ellers har jeg gjort rent inde i kabinen som er virkelig nasty. Det arbejde fortsætter i morgen, og så skal vi i vandland. Bedste store bededagsferie nogensinde.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hvil i fred min kære ven

Jeg tror ikke på spøgelser, men jeg havde en nagende fornemmelse af at spøgelset på Hillerød 16 var et ondt varsel. I fredags fandt jeg ud af hvad varslet var. På samme tid som jeg ser personen i vejkanten, så ringer en af mine tætteste venner fra min barndom til 1813 fordi han har smerter i brystet. Han dør på hospitalet en uge senere, han var ligesom mig 39 år.

Vi havde kendt hinanden siden 7.ende klasse, hvor jeg skiftede fra en friskole ind til folkeskolen. Han sad et bord foran mig den første skoledag. Så snart læren havde givet lov satte jeg mig ved siden af ham. Vi var begge store tegneseriefans. Senere spillede vi rollespil. Jeg boede hos ham ganske kort efter gymnasiet. Han havde en masse dyr. Jeg kan huske en gang, blev vi nødt til at sove på samme værelse, han havde tit overnattende gæster, og så havde han to flyvende hunde i bur. Jeg sov virkelig dårligt. De fløj hele tiden fra den ene ende af buret til den anden, så sked de lidt, så fløj de videre.

Da jeg boede i Aalborg…

Op og slås

til firmaets sommerfest. Som ellers var rigtig sprød. Det var på et skib der lå ved kaj, og der var kun et toilet hvor døren ikke kunne lukkes. Hele aftenen pisser jeg ud over rælingen, og overlader lokummet til damerne, men efter midnat blir jeg doven. Så det undrer mig meget at døren ikke vil gå op. Jeg konkluderer at døren binder. Der var fri bar og jeg har drukket rom siden kl 21. Så jeg giver døren et rigtig fint front kick. Som en trold af en æske kommer der en ud fra toilettet og slår ud efter mig med venstre. Jeg blokerer slaget med højre underarm, men det er så kraftigt at jeg ryger ned, og han ryger med, og jeg får et slag på højre kæbe, så kommer en kollega og skubber ham væk. Jeg er helt vildt sur og vil melde ham til politiet. Jeg går med en anden kollega på en bar i Nyhavn, han har en vild humor så mit humør er faktisk rigtig godt trods alt da jeg vender næsen hjem.

Næste dag er jeg til judo med Ivan og ruller med min nabo. Jeg er stadig sur, men kommer til at tænke på a…

100 armbøjninger inden frokost

Hvis jeg skal gå normalt, så går det helt vildt langomt. I går var første dag uden piller. Jeg kunne mærke det, men det var til at holde ud. I torsdags kørte jeg fem minutter på crosstrainer uden belastning, og lavede nogle fysioøvelser jeg havde set på nettet, og så tog jeg 100 armbøjninger, blandet med noget mave og ryg. I dag har jeg gået 30 min på crosstrainer og taget 100 armbøjninger. Det går Fremad Ama'r'! FÆST!!

I et stykke tid har jeg haft et trip med mit gamle band Haltefandens musik, specielt den ep der hedder "Glubsk." Jeg har spillet den for Ivan i bilen og han er begyndt at gå rundt at synge titel sangen, til min kones store fortrydelse, "Det er bare en sang skat! Det er jo bare ord." Jeg ville ønske der var flere sange på den ep. Til næste år har bandet 10 års jubilæum, det startede i sommeren 2008. Jeg tænker på at samle alle der har været med i bandet og lave en fest. FÆÆST!

https://haltefanden.bandcamp.com/album/glubsk

Glæder mig for vildt …