Gå videre til hovedindholdet

Frederik og Mary...

boller i karry. Spottede kronprinseparret i deres fine Rolls Royce på vej hjem fra arbejde. Jeg tænker de skulle ud og flyve. Frederik pudsede næse. Der var engang jeg seriøst mente at hele den familie skulle en tur ind på Nytorv, og op på skafottet. Siden har jeg tænkt meget over det, og der er jo en historisk grund til at vi har dem. Der var en konge engang der var fornuftig, og en befolkning der dengang havde det nogenlunde. Men det er hyklerisk at være efter kontanthjælpsmodtagerne når de lever deres jetset liv for vores penge. Hvis jeg kommer til magten, så bliver der lukket for det varme vand. Kongen og dronningen kan få, og vedligeholdelse af vores kulturarv, resten skal ud og tjene penge selv..... Eddermanme!

I aften den sidste træning inden turneringen i weekenden. Jeg har fået rigtig meget selvtillid ud af træningen lørdag og søndag, jeg rullede uafgjort med en soldat og en bomstærk politimand, og jeg fik en masse subs på en 102 kg nybegynder. I søndags rullede jeg med et blåt bælte, og jeg fik takedown og passeret garden, og så fik han mig i en triangel, og jeg var lige ved at tro jeg kunne holde den, min vejrtrækning spruttede, men jeg kunne have holdt den, men han fik min arm 30 sekunder inden klokken ringede. Det var et episk rul.

I morgen og i overmorgen arbejde arbejde.


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Op og slås

til firmaets sommerfest. Som ellers var rigtig sprød. Det var på et skib der lå ved kaj, og der var kun et toilet hvor døren ikke kunne lukkes. Hele aftenen pisser jeg ud over rælingen, og overlader lokummet til damerne, men efter midnat blir jeg doven. Så det undrer mig meget at døren ikke vil gå op. Jeg konkluderer at døren binder. Der var fri bar og jeg har drukket rom siden kl 21. Så jeg giver døren et rigtig fint front kick. Som en trold af en æske kommer der en ud fra toilettet og slår ud efter mig med venstre. Jeg blokerer slaget med højre underarm, men det er så kraftigt at jeg ryger ned, og han ryger med, og jeg får et slag på højre kæbe, så kommer en kollega og skubber ham væk. Jeg er helt vildt sur og vil melde ham til politiet. Jeg går med en anden kollega på en bar i Nyhavn, han har en vild humor så mit humør er faktisk rigtig godt trods alt da jeg vender næsen hjem.

Næste dag er jeg til judo med Ivan og ruller med min nabo. Jeg er stadig sur, men kommer til at tænke på a…

Kærlighed til mor

Forrige fredags blev jeg far for anden gang. Som der var en der sagde til mig, det er et mirakel hver gang. Det var mere roligt nu her, og min lille pige kom til verden lidt i 9.00 om morgenen. Det var rigtig dejligt og hyggeligt at være på fødegangen. Vi fædre gik i strømpesokker og smilede til hinanden mens vi hentede suppe og kamillete i patientkøkkenet. Der var også en dejlig kaffemaskine der lavede en god kop kaffe på et par sekunder. Vi var der weekenden over, og det var den samme rare sygeplejerske der var der begge dage, og en anden rar en om natten.

Min datter er dejlig stille og rolig, hun sover dagen væk, og om natten skider og spiser hun, men det er blevet bedre her den sidste uge. I nat blev jeg kun vækket to gange.


Hun bliver altid lidt mobset når hun kommer over til mig og finder ud af jeg ikke har nogen pat. Hun leder og leder, men der er ikke nogen pat. I morgen skal Ivan til sit andet judo stævne. Ellers sker der ikke så meget. Man bliver sådan lidt blank i hovedet …

Oliefilter fail

Frida er til yoga, den lille sover, og den store er i skole. Jeg var på arbejde i 36 timer i går og i forgårs, så jeg er lidt basket. Kaffe er en dejlig ting.

Det hele endte i kaos med camaroen, jeg kunne ikke få oliefilteret af! Sidst jeg havde fat i det oliefilter var dengang jeg havde besøg af min ven Stefan der døde sidste år. Den oliefilter tang jeg havde fra thansen gik i stykker, og jeg besluttede at lade oliefilteret sidde, og bare skifte olien. Vi havde tømmermænd, og det var ikke så sjovt at ligge ned på det kolde betongulv. Jeg havde en anden oliefilter remedie fra biltema, en kæde som man spænder rundt om oliefilteret, og så en skrue man strammer på. Den holdt! Men det gjorde filteret ikke. Så ville jeg hæve bilen i begge ender for at få mere plads, forhjulene er på ramper og jeg ville sætte bukke under bagenden. Fåårk det var dumt. Midt i det hele ringer min faster der spørger om hvornår vi kommer fordi hun har en lammesteg i ovnen. Så glider bilen ned, og venstre sides g…