Gå videre til hovedindholdet

The Blue BeltSo I have deceided to start blogging in english... the reason is that I have started working on book number two. It is going to take place in Denmark, but I am going to write it in english. The reason for that is that those lousy danish misers didn't buy my last book. I even had a naked blonde and the word "sex" in the title. At least I got good reviews, but I was aiming for shitty reviews and a ton of money.

So one week ago I got the blue belt in Brazilian Jiu-Jitsu. It made me so happy and proud of myself. Next month BJJ and I have our three year anniversary, and I have loved every minute of it. I remember the first time I went to a gi class. It was in a hot dark basement, and we were told to roll, and we rolled for an hour and a half! My gi was completely drenched with sweat. Then we were told to stand on a line and spank two guys with our belts. It was a promotion. What strange cult had I gotten into? I really like the symbolism of the spanking ritual. Those people I have never forced to tap, tap me with their belts, those I have, they can give me a little discomfort.

There was a time when I thought I'd never get a blue belt. Every time I rolled with one, they'd crush me, often in a kinda hard manner. But then it was like there was a few things I got good at, and it seemed like those things were connected to other things. The first two years it took a long time from learning something new and then using it in sparring, now sometimes I can use the technique I just learnt a few moments ago in sparring. Sparring is my favorite thing. Those epic rolls where the battle go back and forth, one moment you are in the gutter, the next you are a bird in the sky.

Another really good thing happend, I found a place to work on my car here in Copenhagen. I have been looking for a long time, but all the places have been far away and super expensive. This place is ten minutes away and reasonably priced. There is a lift, which is a luxury. Lavish luxurious lifts.... This summer I was lying on the floor in my mom's garage on a piece of cardboard, feeling bummed out. I am going to shared it with six other hot rodders, really oldschool Ford Model A type hot rodders. It's so cool it is hard to believe it.


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Op og slås

til firmaets sommerfest. Som ellers var rigtig sprød. Det var på et skib der lå ved kaj, og der var kun et toilet hvor døren ikke kunne lukkes. Hele aftenen pisser jeg ud over rælingen, og overlader lokummet til damerne, men efter midnat blir jeg doven. Så det undrer mig meget at døren ikke vil gå op. Jeg konkluderer at døren binder. Der var fri bar og jeg har drukket rom siden kl 21. Så jeg giver døren et rigtig fint front kick. Som en trold af en æske kommer der en ud fra toilettet og slår ud efter mig med venstre. Jeg blokerer slaget med højre underarm, men det er så kraftigt at jeg ryger ned, og han ryger med, og jeg får et slag på højre kæbe, så kommer en kollega og skubber ham væk. Jeg er helt vildt sur og vil melde ham til politiet. Jeg går med en anden kollega på en bar i Nyhavn, han har en vild humor så mit humør er faktisk rigtig godt trods alt da jeg vender næsen hjem.

Næste dag er jeg til judo med Ivan og ruller med min nabo. Jeg er stadig sur, men kommer til at tænke på a…

Oliefilter fail

Frida er til yoga, den lille sover, og den store er i skole. Jeg var på arbejde i 36 timer i går og i forgårs, så jeg er lidt basket. Kaffe er en dejlig ting.

Det hele endte i kaos med camaroen, jeg kunne ikke få oliefilteret af! Sidst jeg havde fat i det oliefilter var dengang jeg havde besøg af min ven Stefan der døde sidste år. Den oliefilter tang jeg havde fra thansen gik i stykker, og jeg besluttede at lade oliefilteret sidde, og bare skifte olien. Vi havde tømmermænd, og det var ikke så sjovt at ligge ned på det kolde betongulv. Jeg havde en anden oliefilter remedie fra biltema, en kæde som man spænder rundt om oliefilteret, og så en skrue man strammer på. Den holdt! Men det gjorde filteret ikke. Så ville jeg hæve bilen i begge ender for at få mere plads, forhjulene er på ramper og jeg ville sætte bukke under bagenden. Fåårk det var dumt. Midt i det hele ringer min faster der spørger om hvornår vi kommer fordi hun har en lammesteg i ovnen. Så glider bilen ned, og venstre sides g…

Strips og chokes

Det er bare en helt igennem fed påskeferie indtil nu. Vi kørte i går, jeg nåede stå op træning til BJJ (6:30 stadig helt mørkt i Kbh) og så kom vi herover, og en hurtig tur i rema 1000, efter lækre ribs og en vin der hedder kærlighed på swahili.

I dag sov pigerne  længe. Jeg var ude og skrue før jeg fik morgemad. Sidst jeg forlod Camaroen kunne jeg ikke få den til at starte, men jeg brugte min Haynes manuals Troubleshooter, og med Ivans hjælp fik vi den til at starte. Det er noget med at choke pladen ikke lukker helt, jeg skal dykke mere ned i problemet, og jeg skal nok have den karburator helt af og serviceret.

Jeg gik videre med midterkonsollen, som var en brise at få af, men er en rigtig kælling at få på igen. Jeg sætter den på igen med strips og havde et rigtig ziptie moment, med det midterkonsol.

Den rå og thrashede stil Verdens mest maskuline gearknop. Den får andre gearstænger til at føles som forvoksede klitorisser.
Så var vi ude og se på en ny pisk, Frida brokker sig konstant o…