Gå videre til hovedindholdet

Op og slås

til firmaets sommerfest. Som ellers var rigtig sprød. Det var på et skib der lå ved kaj, og der var kun et toilet hvor døren ikke kunne lukkes. Hele aftenen pisser jeg ud over rælingen, og overlader lokummet til damerne, men efter midnat blir jeg doven. Så det undrer mig meget at døren ikke vil gå op. Jeg konkluderer at døren binder. Der var fri bar og jeg har drukket rom siden kl 21. Så jeg giver døren et rigtig fint front kick. Som en trold af en æske kommer der en ud fra toilettet og slår ud efter mig med venstre. Jeg blokerer slaget med højre underarm, men det er så kraftigt at jeg ryger ned, og han ryger med, og jeg får et slag på højre kæbe, så kommer en kollega og skubber ham væk. Jeg er helt vildt sur og vil melde ham til politiet. Jeg går med en anden kollega på en bar i Nyhavn, han har en vild humor så mit humør er faktisk rigtig godt trods alt da jeg vender næsen hjem.

Næste dag er jeg til judo med Ivan og ruller med min nabo. Jeg er stadig sur, men kommer til at tænke på at mit firma er det eneste firma jeg har været i der har tjekket straffeatttest mere end en gang. Så jeg ringer til ham om søndagen for at høre what the fuck? Og jeg får en uforbeholden undskyldning. Så jeg lader den ligge der. Men noget godt har det ført med sig. Da mine tanker kredsede om hævn, tænkte jeg at jeg ville forstuve hans venstre albue kraftigt, det var jo den arm han havde slået med. Men så skal man være god til armbars, og det har aldrig været min stærke side, så jeg er gået efter armbars alle rul lige siden, og jeg har fået masser af armbars, oppefra og nedefra og sidelæns. Ikke nogen fra ryggen endnu, men håber det kommer.

Jeg får trænet en masse men ikke så tit i fitnessworld, jeg var ellers kommet ind i sådan en god rutine med styrketræning og yoga, men når vejret har været så godt, så er jeg ikke kommet afsted. Det har lokket mere at blive hjemme og få en kold øl. Jeg elsker kold øl og solskin. Vi har spist udenfor det sidste lange stykke tid.

Jeg var i den Blå Planet med Ivans klasse. Det var rigtig hyggeligt, Ivan havde fri den næste dag, så vi blev længe oppe og så en film. Da Ivan skulle i seng, sagde han det havde været verdens bedste dag.Det meste omkring Aines barnedåb er på plads. Jeg glæder mig rigtig meget. Nu skal jeg arbejde et par dage, fri torsdag og et møde fredag, direkte fra møde ud i lufthavnen og hente gæster. Det blir fee!

Kommentarer

  1. Underlig oplevelse med den der slås-ting.

    Nej hvor lyder det ellers hyggeligt med dine børn. 🙂

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

100 armbøjninger inden frokost

Hvis jeg skal gå normalt, så går det helt vildt langomt. I går var første dag uden piller. Jeg kunne mærke det, men det var til at holde ud. I torsdags kørte jeg fem minutter på crosstrainer uden belastning, og lavede nogle fysioøvelser jeg havde set på nettet, og så tog jeg 100 armbøjninger, blandet med noget mave og ryg. I dag har jeg gået 30 min på crosstrainer og taget 100 armbøjninger. Det går Fremad Ama'r'! FÆST!!

I et stykke tid har jeg haft et trip med mit gamle band Haltefandens musik, specielt den ep der hedder "Glubsk." Jeg har spillet den for Ivan i bilen og han er begyndt at gå rundt at synge titel sangen, til min kones store fortrydelse, "Det er bare en sang skat! Det er jo bare ord." Jeg ville ønske der var flere sange på den ep. Til næste år har bandet 10 års jubilæum, det startede i sommeren 2008. Jeg tænker på at samle alle der har været med i bandet og lave en fest. FÆÆST!

https://haltefanden.bandcamp.com/album/glubsk

Glæder mig for vildt …

jul med forstuvet knæ

Det har været en rigtig dejlig juleaften i går. Jul er cool synes jeg. Der var engang jeg ikke kunne lide det, og synes det var lidt en belastning, men Ivans entusiasme er meget smittende. Jeg var så uheldig at forstuve mit knæ lillejuleaftensdag, så alt er forgået i snegle tempo, men det lykkedes mig at lave julemaden fuldstændig on fleek.

Jeg var nede og træne og rullede med en jeg ikke kendte så godt. Jeg fik ryggen og han tappede fordi jeg havde benene rundt om ham i en bodytriangel, og det var ikke lige den submission jeg havde ønsket i julegave, så da jeg fik ryggen igen koncentrerede jeg mig om at få fat i hans krave så jeg kunne lave en flitsbue, og så glemte jeg alt om mine fødder, og så de blevet krysset og han får dem i en fodlås, jeg når lige at tænke at den fodlås ikke sidder så godt og jeg sagtens kan komme fri, og så kommer der sådan en mudret ploppende lyd, og så gør det nas! Og der skal købes ind, hentes juletræ, mor skal hentes osv. fårk!

Men det blev alligevel jul, …