Gå videre til hovedindholdet

Op og slås

til firmaets sommerfest. Som ellers var rigtig sprød. Det var på et skib der lå ved kaj, og der var kun et toilet hvor døren ikke kunne lukkes. Hele aftenen pisser jeg ud over rælingen, og overlader lokummet til damerne, men efter midnat blir jeg doven. Så det undrer mig meget at døren ikke vil gå op. Jeg konkluderer at døren binder. Der var fri bar og jeg har drukket rom siden kl 21. Så jeg giver døren et rigtig fint front kick. Som en trold af en æske kommer der en ud fra toilettet og slår ud efter mig med venstre. Jeg blokerer slaget med højre underarm, men det er så kraftigt at jeg ryger ned, og han ryger med, og jeg får et slag på højre kæbe, så kommer en kollega og skubber ham væk. Jeg er helt vildt sur og vil melde ham til politiet. Jeg går med en anden kollega på en bar i Nyhavn, han har en vild humor så mit humør er faktisk rigtig godt trods alt da jeg vender næsen hjem.

Næste dag er jeg til judo med Ivan og ruller med min nabo. Jeg er stadig sur, men kommer til at tænke på at mit firma er det eneste firma jeg har været i der har tjekket straffeatttest mere end en gang. Så jeg ringer til ham om søndagen for at høre what the fuck? Og jeg får en uforbeholden undskyldning. Så jeg lader den ligge der. Men noget godt har det ført med sig. Da mine tanker kredsede om hævn, tænkte jeg at jeg ville forstuve hans venstre albue kraftigt, det var jo den arm han havde slået med. Men så skal man være god til armbars, og det har aldrig været min stærke side, så jeg er gået efter armbars alle rul lige siden, og jeg har fået masser af armbars, oppefra og nedefra og sidelæns. Ikke nogen fra ryggen endnu, men håber det kommer.

Jeg får trænet en masse men ikke så tit i fitnessworld, jeg var ellers kommet ind i sådan en god rutine med styrketræning og yoga, men når vejret har været så godt, så er jeg ikke kommet afsted. Det har lokket mere at blive hjemme og få en kold øl. Jeg elsker kold øl og solskin. Vi har spist udenfor det sidste lange stykke tid.

Jeg var i den Blå Planet med Ivans klasse. Det var rigtig hyggeligt, Ivan havde fri den næste dag, så vi blev længe oppe og så en film. Da Ivan skulle i seng, sagde han det havde været verdens bedste dag.Det meste omkring Aines barnedåb er på plads. Jeg glæder mig rigtig meget. Nu skal jeg arbejde et par dage, fri torsdag og et møde fredag, direkte fra møde ud i lufthavnen og hente gæster. Det blir fee!

Kommentarer

  1. Underlig oplevelse med den der slås-ting.

    Nej hvor lyder det ellers hyggeligt med dine børn. 🙂

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Hvil i fred min kære ven

Jeg tror ikke på spøgelser, men jeg havde en nagende fornemmelse af at spøgelset på Hillerød 16 var et ondt varsel. I fredags fandt jeg ud af hvad varslet var. På samme tid som jeg ser personen i vejkanten, så ringer en af mine tætteste venner fra min barndom til 1813 fordi han har smerter i brystet. Han dør på hospitalet en uge senere, han var ligesom mig 39 år.

Vi havde kendt hinanden siden 7.ende klasse, hvor jeg skiftede fra en friskole ind til folkeskolen. Han sad et bord foran mig den første skoledag. Så snart læren havde givet lov satte jeg mig ved siden af ham. Vi var begge store tegneseriefans. Senere spillede vi rollespil. Jeg boede hos ham ganske kort efter gymnasiet. Han havde en masse dyr. Jeg kan huske en gang, blev vi nødt til at sove på samme værelse, han havde tit overnattende gæster, og så havde han to flyvende hunde i bur. Jeg sov virkelig dårligt. De fløj hele tiden fra den ene ende af buret til den anden, så sked de lidt, så fløj de videre.

Da jeg boede i Aalborg…

Spøgelse på rute 16?

Det mest uhyggelig jeg har oplevet var her i tordags. Jeg kørte hjem fra arbejde i Hillerød, kl. var lidt over 22.00. Det var i starten af den strækning hvor man må køre 110 km/t, og så ser jeg en person der står på autoværnet med ryggen til vejen. Jeg stopper bilen og sætter katastrofeblinket til. Der er helt sort undtagen når der kører en bil forbi. Jeg har bare min telefon, og jeg har ikke den der app mere med lygte i. Det er ikke til at beregne hvor det var, jeg kan se at der er 4-5m ned og der er nogle s-togsspor 10-20 meter væk. Jeg kalder men der er ikke noget svar. Jeg bliver ret utryg ved at være i nødsporet, når bilerne kører forbi kommer der sådan et lufttryk. Jeg går tilbage til min bil og ringer til myndighederne. De ville ikke gøre noget ved det. Fair nok.

I går kørte jeg forbi det i dagslys. Jeg kunne se at jeg slet ikke har været i nærheden af der hvor han har stået, jeg er kørt langt forbi. Den nat kørte jeg 110. Man bevæger sig langt med den fart. Frida mener at det …