Gå videre til hovedindholdet

Op og slås

til firmaets sommerfest. Som ellers var rigtig sprød. Det var på et skib der lå ved kaj, og der var kun et toilet hvor døren ikke kunne lukkes. Hele aftenen pisser jeg ud over rælingen, og overlader lokummet til damerne, men efter midnat blir jeg doven. Så det undrer mig meget at døren ikke vil gå op. Jeg konkluderer at døren binder. Der var fri bar og jeg har drukket rom siden kl 21. Så jeg giver døren et rigtig fint front kick. Som en trold af en æske kommer der en ud fra toilettet og slår ud efter mig med venstre. Jeg blokerer slaget med højre underarm, men det er så kraftigt at jeg ryger ned, og han ryger med, og jeg får et slag på højre kæbe, så kommer en kollega og skubber ham væk. Jeg er helt vildt sur og vil melde ham til politiet. Jeg går med en anden kollega på en bar i Nyhavn, han har en vild humor så mit humør er faktisk rigtig godt trods alt da jeg vender næsen hjem.

Næste dag er jeg til judo med Ivan og ruller med min nabo. Jeg er stadig sur, men kommer til at tænke på at mit firma er det eneste firma jeg har været i der har tjekket straffeatttest mere end en gang. Så jeg ringer til ham om søndagen for at høre what the fuck? Og jeg får en uforbeholden undskyldning. Så jeg lader den ligge der. Men noget godt har det ført med sig. Da mine tanker kredsede om hævn, tænkte jeg at jeg ville forstuve hans venstre albue kraftigt, det var jo den arm han havde slået med. Men så skal man være god til armbars, og det har aldrig været min stærke side, så jeg er gået efter armbars alle rul lige siden, og jeg har fået masser af armbars, oppefra og nedefra og sidelæns. Ikke nogen fra ryggen endnu, men håber det kommer.

Jeg får trænet en masse men ikke så tit i fitnessworld, jeg var ellers kommet ind i sådan en god rutine med styrketræning og yoga, men når vejret har været så godt, så er jeg ikke kommet afsted. Det har lokket mere at blive hjemme og få en kold øl. Jeg elsker kold øl og solskin. Vi har spist udenfor det sidste lange stykke tid.

Jeg var i den Blå Planet med Ivans klasse. Det var rigtig hyggeligt, Ivan havde fri den næste dag, så vi blev længe oppe og så en film. Da Ivan skulle i seng, sagde han det havde været verdens bedste dag.Det meste omkring Aines barnedåb er på plads. Jeg glæder mig rigtig meget. Nu skal jeg arbejde et par dage, fri torsdag og et møde fredag, direkte fra møde ud i lufthavnen og hente gæster. Det blir fee!

Kommentarer

  1. Underlig oplevelse med den der slås-ting.

    Nej hvor lyder det ellers hyggeligt med dine børn. 🙂

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Oliefilter fail

Frida er til yoga, den lille sover, og den store er i skole. Jeg var på arbejde i 36 timer i går og i forgårs, så jeg er lidt basket. Kaffe er en dejlig ting.

Det hele endte i kaos med camaroen, jeg kunne ikke få oliefilteret af! Sidst jeg havde fat i det oliefilter var dengang jeg havde besøg af min ven Stefan der døde sidste år. Den oliefilter tang jeg havde fra thansen gik i stykker, og jeg besluttede at lade oliefilteret sidde, og bare skifte olien. Vi havde tømmermænd, og det var ikke så sjovt at ligge ned på det kolde betongulv. Jeg havde en anden oliefilter remedie fra biltema, en kæde som man spænder rundt om oliefilteret, og så en skrue man strammer på. Den holdt! Men det gjorde filteret ikke. Så ville jeg hæve bilen i begge ender for at få mere plads, forhjulene er på ramper og jeg ville sætte bukke under bagenden. Fåårk det var dumt. Midt i det hele ringer min faster der spørger om hvornår vi kommer fordi hun har en lammesteg i ovnen. Så glider bilen ned, og venstre sides g…

Strips og chokes

Det er bare en helt igennem fed påskeferie indtil nu. Vi kørte i går, jeg nåede stå op træning til BJJ (6:30 stadig helt mørkt i Kbh) og så kom vi herover, og en hurtig tur i rema 1000, efter lækre ribs og en vin der hedder kærlighed på swahili.

I dag sov pigerne  længe. Jeg var ude og skrue før jeg fik morgemad. Sidst jeg forlod Camaroen kunne jeg ikke få den til at starte, men jeg brugte min Haynes manuals Troubleshooter, og med Ivans hjælp fik vi den til at starte. Det er noget med at choke pladen ikke lukker helt, jeg skal dykke mere ned i problemet, og jeg skal nok have den karburator helt af og serviceret.

Jeg gik videre med midterkonsollen, som var en brise at få af, men er en rigtig kælling at få på igen. Jeg sætter den på igen med strips og havde et rigtig ziptie moment, med det midterkonsol.

Den rå og thrashede stil Verdens mest maskuline gearknop. Den får andre gearstænger til at føles som forvoksede klitorisser.
Så var vi ude og se på en ny pisk, Frida brokker sig konstant o…