Gå videre til hovedindholdet

Den sidste sorte enhjørning

Jeg er helt baske. Jeg har arbejdet hele ugen hver dag, en almindelig arbejdsdag, to halve vikar indmøder og et tilkald. Vikarene er gode fordi det er s'money til januar. Det er altid rart med smør til den første i første. I den her uge har jeg kun fået trænet på crosstraineren.

I den her uge kom jeg med på lydbogsbølgen. Jeg var på arbejde og der var ikke noget at lave og så så jeg en video med Trevor Noah der havde en komiker i studiet. Så fandt jeg hendes lydbog på tuben, men da jeg kom hjem var den blevet taget ned. Men jeg var ligesom blevet hooked. Heldigvis kunne jeg få den gratis på amazons app der hedder audible.

Nå, men det er en biografi om en ung komiker hvis mor bliver schizofren, og hun ender i plejefamilier, men ender altså med at slå igennem i Hollywood. Der er en fortælling hvor hun knepper en handicappet mand, og det er noget af det mest rørende jeg har læst. Øh... jeg mener hørt. Hun læser den selv op og det er hun ret god til. Jeg har rigtig gerne, rigtig længe ville have haft min read on, men netflix har altid banket mig hårdt på ballerne. Måske ændrer det sig nu. Fuck, jeg kommer i tanke om at jeg skal på biblioteket, og afleverer... Jeg prøver lige om jeg kan genlåne. Pæs... der er en bog jeg ikke kan genlåne, den eneste jeg har læst... Jeg tager en løbetur til biblio. Cardio yeah...


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Op og slås

til firmaets sommerfest. Som ellers var rigtig sprød. Det var på et skib der lå ved kaj, og der var kun et toilet hvor døren ikke kunne lukkes. Hele aftenen pisser jeg ud over rælingen, og overlader lokummet til damerne, men efter midnat blir jeg doven. Så det undrer mig meget at døren ikke vil gå op. Jeg konkluderer at døren binder. Der var fri bar og jeg har drukket rom siden kl 21. Så jeg giver døren et rigtig fint front kick. Som en trold af en æske kommer der en ud fra toilettet og slår ud efter mig med venstre. Jeg blokerer slaget med højre underarm, men det er så kraftigt at jeg ryger ned, og han ryger med, og jeg får et slag på højre kæbe, så kommer en kollega og skubber ham væk. Jeg er helt vildt sur og vil melde ham til politiet. Jeg går med en anden kollega på en bar i Nyhavn, han har en vild humor så mit humør er faktisk rigtig godt trods alt da jeg vender næsen hjem.

Næste dag er jeg til judo med Ivan og ruller med min nabo. Jeg er stadig sur, men kommer til at tænke på a…

Kærlighed til mor

Forrige fredags blev jeg far for anden gang. Som der var en der sagde til mig, det er et mirakel hver gang. Det var mere roligt nu her, og min lille pige kom til verden lidt i 9.00 om morgenen. Det var rigtig dejligt og hyggeligt at være på fødegangen. Vi fædre gik i strømpesokker og smilede til hinanden mens vi hentede suppe og kamillete i patientkøkkenet. Der var også en dejlig kaffemaskine der lavede en god kop kaffe på et par sekunder. Vi var der weekenden over, og det var den samme rare sygeplejerske der var der begge dage, og en anden rar en om natten.

Min datter er dejlig stille og rolig, hun sover dagen væk, og om natten skider og spiser hun, men det er blevet bedre her den sidste uge. I nat blev jeg kun vækket to gange.


Hun bliver altid lidt mobset når hun kommer over til mig og finder ud af jeg ikke har nogen pat. Hun leder og leder, men der er ikke nogen pat. I morgen skal Ivan til sit andet judo stævne. Ellers sker der ikke så meget. Man bliver sådan lidt blank i hovedet …

Oliefilter fail

Frida er til yoga, den lille sover, og den store er i skole. Jeg var på arbejde i 36 timer i går og i forgårs, så jeg er lidt basket. Kaffe er en dejlig ting.

Det hele endte i kaos med camaroen, jeg kunne ikke få oliefilteret af! Sidst jeg havde fat i det oliefilter var dengang jeg havde besøg af min ven Stefan der døde sidste år. Den oliefilter tang jeg havde fra thansen gik i stykker, og jeg besluttede at lade oliefilteret sidde, og bare skifte olien. Vi havde tømmermænd, og det var ikke så sjovt at ligge ned på det kolde betongulv. Jeg havde en anden oliefilter remedie fra biltema, en kæde som man spænder rundt om oliefilteret, og så en skrue man strammer på. Den holdt! Men det gjorde filteret ikke. Så ville jeg hæve bilen i begge ender for at få mere plads, forhjulene er på ramper og jeg ville sætte bukke under bagenden. Fåårk det var dumt. Midt i det hele ringer min faster der spørger om hvornår vi kommer fordi hun har en lammesteg i ovnen. Så glider bilen ned, og venstre sides g…